Translate

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Bazaar Estee lauder-Μπαζαρ καλλυντικών Σαράντης 2013

Καλησπέρα!!!

Αν δεν το ξέρετε ήδη... ανακοινώθηκε πότε θα γίνει το μπαζάρ καλλυντικών της Estee Lauder 2013!
Λοιπόν, περνάμε στις λεπτομέρειες, θα διαρκέσει από 29/5/2013 έως και 9/6/2013 με ώρες λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-20:00 και Σάββατο, Κυριακή 11:00-19:00.

Χαρτάκια με αριθμούς προτεραιότητας μοιράζονται από τις 7:30 πμ και θα βρείτε μάρκες όπως Estte Lauder, Clinique, Mac, Bobbi Brown, Pupa, La prairie, DKNY, Tommy Hilfiger, Carroten, C-Thru, Adidas, Str8.

Μην το χάσετε γιατί οι τιμές είναι πραγματικά χαμηλές, εννοώντας οτι παίρνεις επώνυμα καλλυντικά σε τιμες που πωλούνται αντιστοίχως τα ευρείας σε καταστήματα καλλυντικών και ίσως ακόμη πιο χαμηλές.

Μια συμβουλή: αν δεν έχετε πραγματικά ανάγκη να πάρετε κάτι συγκεκριμένο μην πάτε τις τρείς πρώτες ημέρες γιατί οι ουρές απέξω και στα ταμεία είναι μεγάλες και θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά...

Α ναι! Επίσης κοιτάξτε, πρίν φτάσετε στο ταμείο, αν μέσα στη συσκευασία βρίσκεται το σωστό προϊόν και αν αυτό είναι σε άρτια κατάσταση.

Καλά ψώνια, ξοδέψτε σε λογικά πλαίσια και τα λέμε εκεί!
Estee Lauder bazaar - Σαράντης: Διεύθυνση Τζαβέλλα 67 & Μεσογείων, Χολαργός.

Love,


Μαρία

 

25 σχόλια:

  1. Γνωρίζεται αν θα υπάρχουν και προϊόντα chanel;
    Eυχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα! Όχι δεν έχει chanel, δεν τα εισάγει ο Σαράντης. Στο bazaar του notos είχε chanel.
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι εννοείται χαρτάκια προτεραιότητας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μοιράζουν νούμερα σε αυτούς που έχουν πάει το πρωί έξω από την πόρτα της εταιρείας και μετά φωνάζουν από ποιό νούμερο έως ποιό θα μπεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν εχουμε χαρτακι δεν μπορουμε να ψωνισουμε..;;;

      Διαγραφή
    2. Αν δεν έχει απέξω ουρές δεν μοιράζουν χαρτάκια. Σίγουρα όμως τις πρώτες ημέρες δίνουν χαρτάκια προτεραιότητας. Μετά την τρίτη ημέρα και ιδιαίτερα απογεύματα δεν νομίζω οτι θα μοιράζουν γιατί σπάει ο κόσμος και ψιλοτελειώνουν τα πιο "περιζήτητα" εμπορεύματα.

      Διαγραφή
  5. Καλησπερα χρειαζομαστε καποιο χαρτι για να μπουμε οπως πχ το πτυχιο απο το ιεκ αισθητικης η μπορουμε ετσι απλα να εισελθουμε..;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα κορίτσι,

    Όχι απολύτως τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ω ναι! Κι απο πιο νωρίς να μην σου πω. Λες και τα μοιράζουν τσάμπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παιδια αυριο το απογευμα αν δν εχω χαρτακι δν υπαρχει προβλημα ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτη ημέρα χωρίς χαρτάκι τις τελευταίες 3 φορές που έχω πάει στο μπαζάρ μετά την δουλειά δεν έχω μπεί. NOT RECOMMENDED!

      Διαγραφή
  9. πέρυσι τις 3 μέρες πρώτες μέρες που πήγα απόγευμα ήθελες χαρτάκι την 1η μέρα απόγευμα δεν έμπαινες καν από τον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα σας! Αν πάει κάποιος μπορεί να μας πει πάνω κάτω τι παίζει φέτος; Πέρυσι πήγα απόγευμα , μέρα που έβρεχε και δεν είχε καθόλου ουρά έξω..Πρόπερσι όμως που είχα πάει πρωί περίμενα 2 ώρες και τελικά δεν μπήκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. piga stis 9 k eixa ton ari8mo 2364 k efuga...panikos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α καλά... Εγώ περνάω με το λεωφορείο από τη Μεσογείων για να πάω στη δουλειά και γινόταν πανικός στη στάση... στο φανάρι της Μεσογείων... και είχε απίστευτο κόσμο απέξω έως την γωνία.

      Διαγραφή
  12. Ωχ, κατάλαβα!! Πιστεύω τη Δευτέρα το απόγευμα θα είναι μια καλή μέρα για το bazaar

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το Σάββατο το απόγευμα που πήγε μία φίλη μου, μπήκε χωρίς χαρτάκι, αλλά είχαν μείνει ελάχιστα πράγματα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω εγώ είναι το εξής: Κάθε μέρα εφοδιάζουν με νέα πράγματα ή με ό,τι έχει μείνει απ' τις προηγούμενες μέρες; Γιατί αν ισχύει το δεύτερο δεν θα βρούμε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγα το Σάββατο κατά τις 12 και έμπαινες με χαρτάκι και περίμενα μιάμιση ώρα απέξω όταν βγήκα κατά τις 2.30 δεν μοιραζαν έμπαινες ελεύθερα-ήταν για την τύχη μου... Όντως είχε λίγα πράγματα. Σήμερα σχολώντας από τη δουλειά στις 6.30 πάλι έμπαινες χωρίς χαρτάκι και είχε ακόμα λιγότερα, όμως υπήρχε ένα φορτηγό απέξω που κατέβαζε κούτες. Γενικά όλες τις φορές που είχα πάει στα μπαζάρ ανανέωναν κατά τη διάρκειά τους το εμπόρευμα, αλλά με τί συχνότητα δεν ξέρω, πάντως όχι καθημερινά. Πρέπει μάλλον να είσαι τυχερή!

      Διαγραφή
  14. Πηγα χθες το απογευμα στο bazaar και ειχε πολυ λιγα πραγματα αλλα μετα ηρθαν πολλες κουτες με estee,mac και αρωματα donna karan.Ανακοινωσαν ομως οτι αυριο τελειωνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι τελειώνει αύριο... ο λόγος άγνωστος.

      Διαγραφή
  15. Δηλαδή δεν έχει άλλο? Μπορει καποια να μου δώσει τηλέφωνο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή