Translate

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Fall Bazaar Estee lauder-Μπαζαρ καλλυντικών Σαράντης Φθινόπωρο 2013

Καλησπέρα Beauties!

Καλώς ήρθατε από τις καλοκαιρινές διακοπές!

Η εταιρεία Estee Lauder ανακοίνωσε ένα ακόμη φθινοπωρινό beauty bazaar στο Χαλάνδρι, το οποίο θα διαρκέσει από την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 11:00- 20:00.

Μην ξεχάσετε οτι θα μοιράζονται χαρτάκια με αριθμούς προτεραιότητας στην πόρτα και οτι τις πρώτες ημέρες είναι αδύνατο να μπείτε χωρίς αυτά!

Καλά ψώνια λοιπόν ή καλή βόλτα &
think wisely before you buy!

Love,


Μαρία

5 σχόλια:

  1. Alithia tha ksekinisi sths 2 oktomvrioy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πηγα...Δεν ειχε τιποτα απο καλλυντικα αλλα το ποιο αισχρο ηταν οτι τις προηγουμενες μερες ειχαν για το προσωπικο τους συγγενεις και τους φιλους...Ξημερωματα 2 Οκτωμβριου ειχαν παει απο της 2 την νυχτα για να μην γινει σύγχυση μεταξυ τους μοιρασαν αριθμους, 7.30 βγηκε καποιος και εδωσε νουμερα, μολις πηγα εγω 8 παρα 10 πηρα τον αριθμο 591...11 ανοιξε περασε τους 150 αρχικα και μετα ανα 5λεπτο περναγαν δεκαδες....Οταν μπηκα μεσα η απογοητευση, στην este ειχαν καποιους παλαιότερους κωδικους, η Clinique ειχε καποια πραγματα...Τελικα πηρα ενα κουτι γαντια, τραυμαπλαστ και μια μεμβαρανη για την κουζινα...Πηγα για καλλυντικα και βγηκα νοικοκυρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!! ΑΙΣΧΡΟ !!!ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΙΔΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ BAZZAR ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΙΟ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ BAZZAR ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
    ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περίμενα να πάω κι εγώ και μετά να πω την άποψή μου... Πήγα Κυριακή και μπήκα χωρίς νούμερο γιατί είχε σχετικά λίγο κόσμο. Δεν είχε πολλά πράγματα όντως, πραγματικά τα είδη οικιακής χρήσης ήταν περισσότερα από τα καλλυντικά. Όχι οτι περίμενα κάτι άλλο από αυτά που είχατε ήδη γράψει και από ένα άρθρο που διάβασα από ένα μπλογκ το "μαργαριτάρι" νομίζω το οποίο ανέφερε οτι μπήκαν μια μέρα πριν οι συγγενείς, οι φίλοι και οι δημοσιογράφοι. Σίγουρα σε ένα μπαζααρ δεν ψάχνουμε να βρούμε ένα συγκεκριμένο προιόν που χρησιμοποιούσαμε και απλά μας τελείωσε, αλλά κάτι παρεμφερές που ίσως και να μας κάνει για την ίδια δουλειά, όμως αυτό το μπαζαάρ ήταν πραγματικό φτωχό σε καλλυντικά. Τί να πω?! Ας περιμένουμε το μπαζάαρ του Notos στην Κηφισιά που γίνεται κατά τον Δεκέμβριο κι ας ελπίσουμε οτι θα βρούμε κάτι που να αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω πήγα την Παρασκευη το απόγευμα, χωρίς χαρτάκι. Και μπήκα αμέσως. Μπορεί να έτυχε, αλλά εγω και pigment Mac είδα, και πολλά καλλυντικά Clinique (πηρα την απόχρωση μου κιόλας 9 ευρώ) και Estee Lauder είχε διάφορες παλέττες. Πηρα μια διπλή σε συνεργασία με Michael Kors (8ευρώ) και ένα κραγιον (8 ευρω νομίζω). Ειχε και αρκετά αρώματα κυρίως DKNY. Ειχε βέβαια και πολλά οικιακής χρήσης. Μια χλωρίνη ποτέ δεν είναι αρκετη..χαχα.. Εγώ έμεινα ικανοποιημένη..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή