Translate

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Pre-Easter Notos Outlet Bazaar στην Κηφισιά


Γεια σας κορίτσια,

Ακούσατε για το Pre-Easter Bazaar του Notos outlet? Υποθέτω πως ναι, γιατί έμαθα ότι επικρατούσε πανζουρλισμός… Καμία σχέση ο κόσμος την προηγούμενη φορά στο Pre-Christmas bazaar με αυτή. Μου θύμισε ουρές από Estee Lauder bazaar (της εταιρείας Σαράντη). Πλέον μην έχοντας όλοι την οικονομική άνεση αναζητάμε τέτοιου είδους ευκαιρίες. Γιατί ναι αξίζει να πάει κάποιος όταν ένα άρωμα από 80€ το παίρνει 15€ και ένα κραγιόν από 23€ να το παίρνει 5€ και μάλιστα επώνυμο, την ίδια στιγμή που εξακολουθεί το ίδιο προϊόν να βρίσκεται σε ράφι ενός οποιουδήποτε καταστήματος καλλυντικών - εκτός μπαζάρ - σε πενταπλάσια τιμή!


Το συγκεκριμένο μπαζάρ του Notos θα διαρκέσει από το Σάββατο 30/3/2013 μέχρι και την Πέμπτη 4/4/2013 για αυτό επισκεφθείτε το.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αυτή τη φορά δεν υπήρχε μεγάλη ποικιλία, αλλά βρήκα κάποια πραγματάκια να πάρω…

Πήρα δύο κραγιόν Clarins συγκεκριμένα το Clarins red prodige 121 rouge prodige lipstick και το Clarins rouge appeal 01 candy pink lipstick σε τιμή 5€.


Ένα γυναικείο άρωμα jean paul gaultier classique eau d'ete vaporisater summer fragrance 100ml
σε τιμή 15€.

Ένα αντρικό σετ άρωμα με αποσμητικό Loris Azzaro 'dB Decibel' Men's 2-piece Gift Set με Eau de toilette spray 50ml και deodorant stick σε τιμή 15€.

Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτός ο χώρος λειτουργεί συνεχώς σαν στοκ των Νότος με χαμηλότερες τιμές από εκείνες των καταστημάτων απλά στο μπαζάρ οι τιμές πέφτουν ακόμα περισσότερο. Οπότε μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να πάτε ως εκεί (Μενεξέδων 6, Κάτω Κηφισιά).
 
Love,



Μαρία

2 σχόλια:

  1. δεν πηγα και το μετάνιωσα....φαινονται ολα υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πειράζει σκέψου οτι δεν χάλασες χρήματα, αν χρειάζεσαι κάτι θα κάνει bazaar η Estee Lauder σε λίγο! Δεν θα είναι οι ίδιες μάρκες αλλά θα έχει επίσης επώνυμα καλλυντικά σε χαμηλές τιμές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή