Translate

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Σπρέι φιξαρίσματος- Kryolan derma color fixing sprey

Αναζητώντας στο internet κάτι που να κάνει το μακιγιάζ μου να έχει μεγαλύτερη διάρκεια, αρχικά προσανατολίστηκα στο “model in a bottle” το οποίο στην Ελλάδα μας το φέρνει η Toyoko. Να πω την αλήθεια, το βρήκα σε κατάστημα καλλυντικών μόνο μια φορά στη τιμή περίπου των 20 κάτι € και αφού δυσκολευόμουν αρκετά να το βρω απλά σταμάτησα να το αναζητώ.

Όπως έχω ξαναπεί η kryolan είναι μια πολύ αγαπημένη επαγγελματική εταιρεία καλλυντικών -ισάξια της mac- σε πιο προσιτές όμως τιμές και όταν έμαθα ότι έχει αντίστοιχο προϊόν, θέλησα να το δοκιμάσω. Αγόρασα λοιπόν αυτό το sprey έχοντας μεγάλες προσδοκίες και πραγματικά δεν με απογοήτευσε καθόλου!

Είναι πολύ απλή η εφαρμογή του, απλά ψεκάζεις ελάχιστη ποσότητα στο πρόσωπό σου, αφότου έχεις ολοκληρώσει το μακιγιάζ σου - από απόσταση και κλείνοντας τα μάτια.

Ουσιαστικά κλειδώνει το μακιγιάζ! Είναι το καταλληλότερο προϊόν για νυφικό μακιγιάζ και αποκλείεται να λείπει από το νεσεσέρ μιας επαγγελματίας αισθητικού που έρχεται να σας βάψει και της ζητάς διάρκεια.

Το συγκεκριμένο "Kryolan derma color fixing sprey" χρησιμοποιείται και για το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια, περιέχει 125ml και έχει SPF25.



                                                       



Love,

Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου