Translate

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Κορμός σοκολάτας

Αν είσαι chocaholic όπως εγώ, δοκίμασε την παρακάτω συνταγή και θα με θυμηθείς. Είναι τέλεια τέλεια και τέλεια...
 
 
Υλικά:
·   2 πακέτα μπισκότα τύπου μιράντα
·   1 ζαχαρούχο γάλα
·   2 κουβερτούρες
·   3-4 κτ. σούπας κονιάκ ή ουίσκι
·   250 γρ. μαργαρίνη
Εκτέλεση:
1. Βάζω την μαργαρίνη να λιώσει στην κατσαρόλα σε σιγανή φωτιά, έπειτα ρίχνω το ζαχαρούχο και την κουβερτούρα να λιώσει μη σταματώντας το ανακάτεμα και έπειτα αφήνω το μείγμα να κρυώσει.
2. Σπάω τα μπισκότα σε 3 κομματάκια και τα ραντίζω με κονιάκ ή ουίσκι.
3. Τέλος ρίχνω μέσα σε μια φόρμα μιας χρήσης το μείγμα της κατσαρόλας και τα μπισκότα ώστε να σκεπαστούν.
4. Τον βάζω στο ψυγείο
*αν έχω λιγούρες και θέλω να δοκιμάσω άμεσα την επίδοση μου αυτή στην ζαχαροπλαστική πάει κατευθείαν κατάψυξη.


Άντε ακόμα? Τί περιμένεις?!

 

Love,

 

Μαρία



 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου